Koop al onze artikels online! Bezoek onze webshop.

Het Pigment doet mee aan de ‘Bouwroute’

Blog

Het Pigment doet mee aan de ‘Bouwroute’

Opfrissingswerken, vandaag of in de toekomst? Dan is de Bouwroute op 13 & 14 maart het ideale moment om in één weekend een ruime selectie vakmensen uit de regio te ontmoeten. Je kan er je bouw- en renovatieplannen voorleggen en je komt meteen te weten of je plannen haalbaar en betaalbaar zijn. Bovendien kunnen ze je ook voorzien van de nodige tips en een boel inspiratie.

Ook wij, bij Het Pigment, doen mee en zijn er zeker van dat we je kunnen helpen met de finishing touch in je interieur. Schilder- en behangwerken, raamdecoratie, tapijten, decoratiespullen, … Je bent hier aan het juiste adres voor een unieke combinatie van kwaliteit, klantvriendelijkheid en een nauwkeurige en verfijnde afwerking. We creëren harmonie met kleur, spelen met licht en schaduw en voegen graag toffe accenten toe aan je woning met een tof tapijt, zachte sierkussens en plaids of stijlvol tafellinnen.

Wil je graag meer weten over de verschillende mogelijkheden, onze manier van werken, …contacteer ons dan snel.

0
    0
    Winkelmand
    Je winkelmand is leegTerug naar winkel