Nieuws

2023 – Een jaar van mijlpalen en fantastische inzet

Terwijl we terugblikken op 2023, willen we met enige trots meedelen dat dezeperiode werd gekenmerkt door een overvloed aan projecten. Met toewijding,vakmanschap en een portie stevige inzet zijn we erin geslaagd om elk projectsuccesvol af te ronden.

Deze stroom van projecten vormde een ware uitdaging, maar we omarmdendeze uitdaging met enthousiasme en vastberadenheid.

Of het nu ging om schilderwerken, raamdecoratie of interieurdecoratie, metons team hebben we stuk voor stuk elk project aangepakt, met oog voor detailen strevend naar perfectie.

Over dit team gesproken. Dit jaar hebben we kevin graag in de bloemetjesgezet voor zijn indrukwekkende 10 jaar dienst. Zijn toewijding en inzet dragenbij tot het succes van onze firma.

In augustus stonden we voor een uitdaging toen Kurt zijn voet brak. Maar metbewonderenswaardig doorzettingsvermogen was Kurt na slechts vier dagenalweer aan het werk, zodat onze projecten volgens planning konden doorgaan.Dit getuigt van het engagement dat we hebben voor onze klanten.

2023 – Een jaar van digitale transformatie

Het afgelopen jaar heeft voor ons een opwindende digitale transformatie betekend, met als eerste belangrijke stap de rebranding van ons logo. Deze vernieuwing markeerde een cruciale fase in onze digitale evolutie, waarbij we streefden naar herkenbaarheid en moderniteit. We hopen van harte dat het vernieuwde logo jullie aanspreekt en weerspiegelt waar ons bedrijf voor staat. Echter, het absolute hoogtepunt van het jaar was ongetwijfeld de lancering van onze nieuwe website, ons paradepaardje.

Het was een ware uitdaging om zowel onze diensten als producten de zichtbaarheid te geven die ze verdienen in het digitale tijdperk. Zeven maanden van toewijding, met enkele uitdagingen onderweg onder het deskundig advies van FastSolutions. Het resultaat mag er zijn, en we zijn buitengewoon trots op het eindproduct.

Onze nieuwe website is niet alleen een virtuele etalage van onze producten en diensten, maar ook een weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. We hopen dat jullie de website als een waardevolle bron zullen ervaren, die jullie in staat stelt om ons assortiment te verkennen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

 

Vooruitzichten 2024

We zijn vastbesloten om op het elan van onze nieuwe website voort tebouwen. In 2024 staat er een verdere optimalisatie op het programma,zodat jullie een naadloze en boeiende online ervaring zullen beleven.

We zullen investeren in nieuwsbrieven, waardoor jullie altijd als eerste opde hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Jullie kunnen uitkijken naar een verhoogde aanwezigheid op onze socialemediakanalen. We investeren in het optimaliseren van deze platforms ommeer interactie mogelijk te maken. Verwacht inspirerende content,exclusieve aanbiedingen en boeiende gesprekken die de band met jullie,onze gewaardeerde klanten, versterken.

Onze toewijding aan kennis blijft onverminderd. We zullen regelmatigopleidingen volgen bij onze fabrikanten om up-to-date te blijven met denieuwste materialen en trends. Deze voortdurende educatie stelt ons instaat om jullie altijd de meest innovatieve oplossingen te bieden.

Bovenal blijven wij ons inzetten om van jullie huis een echte thuis temaken. Een plek waar je elke dag tot rust kunt komen, omgeven doorprachtige en functionele elementen die perfect passen bij jullie levensstijl.Van jullie huis een pareltje maken blijft onze hoogste prioriteit.

We kijken er enorm naar uit om samen met jullie dit nieuwe jaar teverkennen en te zien wat voor prachtige projecten en momenten het inpetto heeft. Bedankt voor jullie voortdurende vertrouwen ensamenwerking.

 

 

Hier kun je de download versie vinden van deze nieuwsbrief.