Keukenlinnen

Ontdek onze tafellinnen

Een tafel aankleden met tafellinnen brengt sfeer. Bij ‘t Pigment kan je terecht voor tafellinnen in verschillende vormen en stijlen, alsook op maat gemaakt tafellinnen.

Ontdek onze badlinnen

Een vijfsterrenhotelervaring in je eigen woning. Bij Het Pigment kun je terecht voor badlinnen van uitstekende kwaliteit zonder compromissen, gemaakt van het beste materiaal.

Elke keukenprins(es) verdient het om te werken met kwaliteitsvol keukenlinnen. Bij Het Pigment kunt u terecht voor professioneel advies bij het kiezen van het juiste linnen voor uw keukenkarweitjes.

Stoffen

Wij bieden u een ruime keuze aan keukenlinnen. Wij staan u graag bij bij het kiezen van het juiste keukenlinnen voor elk klusje. Jouw glazen afdrogen doe je namelijk beter met een 100% linnen of 100% ramie-katoenen keukenhanddoek. Potten, pannen en borden kunnen dan weer perfect met katoenen linnen worden afgedroogd. Uw handen verdienen dan weer een iets zachtere kwaliteit.

Clarysse: kwalitatief, eenvoudig en tijdloos.

Bij Clarysse vind je zowel moderne als klassieke designs. Het keukenlinnen is extra stevig doordat ze allemaal voorzien zijn van een extra steek in de hoeken. Veel van de keukenhanddoeken zijn gemaakt met dubbel garen zowel in de inslag als in de omslag, wat resulteert in een duurzame handdoek.

Sander: tijdloos en zeer duurzaam.

Met de Sander keukenlinnencollectie bieden wij u zeer duurzaam keukenlinnen aan. De collectie is eigentijds en tijdloos, en met oog voor detail afgewerkt. Al het keukenlinnen is bovendien gemaakt met de beste garens, waardoor het uiterst duurzaam is en een lange levensduur zal hebben in uw keuken.

Galerij Keukenlinnen van Het Pigment

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Our Latest Work

WE ARE CREATIVE AGENCY

Accum luctus dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

DESIGNER

JOHN DOE

WEBSITE

XTEMOS.COM/WOOD