Raamdecoratie

Ontdek onze behangwerken

Het Pigment verzorgt professionele behangwerken om je interieur een nieuwe uitstraling te geven.

Ontdek onze schilderwerken

Daarnaast biedt Het Pigment ook hoogwaardige schilderwerken aan om je ruimtes te voorzien van een frisse en mooie afwerking.

Een interieur is pas volledig als je kiest voor de juiste raamdecoratie. Bij ‘t Pigment bieden we je verschillende oplossingen die zowel functioneel als decoratief volledig in je leefruimte passen.

Gordijnen

Bij ‘t Pigment kan je terecht voor gordijnen en vouwgordijnen. Beide oplossingen geven het interieur een gezellige, warme uitstraling.
Denk je eerder aan tijdloze gordijnen of aan gordijnen als blikvanger?
Ontdek ons uitgebreid aanbod! Van transparante tot verduisterende stoffen, met effen kleuren, klassieke of modieuze patronen.
Bovendien kan je kiezen uit verschillende confecties die mee het uitzicht van je gordijn bepalen.

Elektrische raamdecoratie

Dan kijk je best even naar de vele mogelijkheden die elektrische raamdecoratie te bieden heeft. Heb je bijvoorbeeld meerdere (vouw-) gordijnen in je leefruimte? Met één druk op de knop worden ze namelijk snel en vlot naar de gewenste positie gebracht.

Als we de mogelijkheden die (vouw-) gordijnen te bieden hebben bekijken, kunnen we ons voorstellen dat je het moeilijk hebt om te kiezen. Daarom nodigen we je graag uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze toonzaal. Neem contact met ons op voor een afspraak wanneer het jou past.

Paneelgordijnen

De populariteit van paneelgordijnen komt onder meer door de rust die ze uitstralen. Ze zijn zeer geschikt voor grote raampartijen en bieden vaak een oplossing bij openslaande deuren of draai-kiep ramen. Doordat er meerdere paneelprofielen bestaan, zijn zij zeer flexibel. Kies je voor een traditionele gordijnstof of heb je eerder de voorkeur voor een rolgordijnstof? Heb je graag een transparante stof of eerder een dim-out stof? Graag een sobere kleur of mag het iets opvallender? Je merkt het, paneelgordijnen bieden enorm veel mogelijkheden die wij graag met je bespreken. Deze tijdloze raamdecoratie is bovendien zeer functioneel. Je kan ze combineren met vouw- of overgordijnen of ze op een speelse manier als scheidingswand gebruiken.

Jaloezieën

De materiaal- en kleurkeuze van de jaloezieën bepalen in grote mate de sfeer die je in je interieur wenst te creëren. Klassiek of modern? Een strakke of warme look?  Horizontale of verticale lijnen?

Bij de horizontale jaloezieën kan je de lichtinval en/of de inkijk bepalen door het kantelen van de lamellen. Door te kiezen voor zijgeleiding, zijn ze ook geschikt voor draai-kiep ramen. We beschikken over een ruim aanbod aluminium of houten jaloezieën. Beide oplossingen zijn duurzame materialen. Een garantie voor een lange levensduur.

Je wenst liever een decoratieve meerwaarde aan je jaloezie te geven? Denk dan zeker eens na over een ladderband. Je hebt hierbij de keuze tussen een contrasterende of bijpassende ladderband. Ook de boven- en onderafwerking van de jaloezie kan je zelf bepalen. Design look of eerder retro? Kies maar!

Wens je de lichtinval te bepalen door te kiezen voor de verticale jaloezie? Weet dan dat je ook hier de keuze hebt uit verschillende materialen zoals PVC, aluminium of textiellamellen. De verticale jaloezie is heel veelzijdig en kan perfect geïntegreerd worden, zowel op kantoor als thuis. Bovendien zijn ze uitermate geschikt voor grote raampartijen.

Wist je trouwens dat je ook de lamelbreedte kan bepalen? Dit bij zowel de horizontale als de verticale jaloezie?

Je merkt het. Het aanbod in deze categorie raamdecoratie is zeer groot. Daarom nodigen wij je graag uit om samen te bekijken welke uitvoering je voorkeur geniet. Smaken verschillen immers.

Het nut van automatisatie.

Heb je het graag gemakkelijk? Automatische bediening van lamellen is een gebruiksgemak dat je zeker niet mag onderschatten. Je kan immers eenvoudig al je jaloezieën bedienen via de afstandsbediening met scrolfunctie. Hiermee kan je je lamellen kantelen en in de gewenste positie brengen.
Zeker bij de zwaarste raamdecoratie, de houten jaloezie, is de elektrische bediening geen overbodige luxe. Het manueel optrekken van deze raamdecoratie is immers geen sinecure. Maar ook bij de verticale jaloezie aan grote raampartijen is automatisatie een troef.

Rolgordijnen

Bij ‘t Pigment kan je terecht voor een ruim assortiment aan rolgordijndoeken voor verschillende doeleinden. Zo kan je kiezen voor een lichtdoorlatend of een verduisterend doek. De collectie bevat effen stoffen en stoffen met een dessin.
Je kan je rolgordijn zelf samenstellen. Zo kan je bepalen welke onderlat je wenst zodat het rolgordijn naadloos aanluit bij de stijl van je interieur.
Wens je je rolgordijn af te werken met een cassette of liever zonder? Met kuststof of metalen steunen? Aan jou de keuze.
In onze collectie kan je ook het duo rolgordijn terugvinden. Door de combinatie van zowel transparante als niet transparante textielbanden, biedt het de functionaliteit van een horizontale jaloezie.
Ook hier kan je kiezen uit een groot aanbod doeken met verschillende afwerkingsmogelijkheden.

Elektrisch comfort, het overwegen waard.

De aansturing van je rolgordijn kan steeds elektrisch gestuurd worden. Geen elektrische aansluiting aanwezig? Geen probleem! Dan werken we met een handig batterijsysteem. De aansturing kan via een schakelaar of afstandbediening waardoor je met één druk op de knop je rolgordijn(en) naar de gewenste positie brengt.

Wist je trouwens dat je je raamdecoratie ook al kan bedienen via een app? Extra handig voor als je in je zetel ligt of wanneer je niet thuis bent!

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Our Latest Work

WE ARE CREATIVE AGENCY

Accum luctus dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

DESIGNER

JOHN DOE

WEBSITE

XTEMOS.COM/WOOD