Schilderwerken

Ontdek onze verf en toebehoren

Bij Het Pigment vind je een uitgebreid assortiment aan verf en toebehoren van hoge kwaliteit om je te helpen bij het realiseren van jouw verfprojecten.

Ontdek onze behangwerken

Het Pigment verzorgt professionele behangwerken om je interieur een nieuwe uitstraling te geven.

‘t Pigment heeft meer dan 15 jaar ervaring in schilderwerken. Of het nu gaat over het schilderen van een kamer, een gevel, of een volledige woning, telkens opnieuw doen wij ons uiterste best om een kwalitatief en verzorgd eindresultaat af te leveren. Wij zijn uw partner voor al je binnen– en buitenschilderwerken.

Binnenschilderwerken

Wil je de binnenkant van je huis in een nieuw kleedje steken? Een frisse kleur op de muren? Bij ‘t Pigment ben je aan het juiste adres? Aangezien kwaliteit de prioriteit is van onze zaak, hanteren we steeds de beste technieken. Bovendien maken we steeds gebruik van de meest duurzame materialen.

Buitenschilderwerken

Je gevel is als het ware het visitekaartje van je woning of bedrijf. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken, toch? Daarnaast is het belangrijk je buitenmuren, ramen, luiken, poorten enz. een regelmatige schilderbeurt te geven. Zo voorkom je kosten en schade, want na verloop van tijd kan de gevel wel eens eroderen of het hout beginnen te rotten. 

Maak daarom gebruik van onze onderhoudsschilderwerken. Deze omvatten zowel lakwerk, als oliën, kaleien en beitsen.

Aanpak schilderwerken van ‘t Pigment

Schilderen is veel meer dan wat verf op de muren of je interieur. Daarom gaan we bij ‘t Pigment altijd gefaseerd te werk.
Allereerst nemen we de ondergrond onder de loep. We bekijken de toestand, kiezen het gepaste materiaal en maken vervolgens een correcte offerte op. Bij akkoord word je een gratis kleuradvies aangeboden. Bij de start van het voorbereidings- en schilderwerk dekken we waar nodig de meubels af. Oneffenheden worden bijgewerkt en de ondergrond wordt machinaal geschuurd mocht dit nodig zijn. Vervolgens schilderen onze vakmannen volgens de hoogste kwaliteitsnormen de ruimte, waardoor deze opnieuw tot leven komt.

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Galerij Schilderwerken van Het Pigment

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Our Latest Work

WE ARE CREATIVE AGENCY

Accum luctus dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

DESIGNER

JOHN DOE

WEBSITE

XTEMOS.COM/WOOD