Tapijten

Ontdek onze raamdecoratie

Een interieur is pas volledig als je kiest voor de juiste raamdecoratie. Bij ‘t Pigment bieden we je verschillende oplossingen die zowel functioneel als decoratief volledig in je leefruimte passen.

Ontdek onze behangwerken

Behangpapier is weer hot. De vele mogelijkheden en uitvoeringen zorgen dat iedere landelijke, moderne, vintage of design woning sterker tot uiting komt.

Tapijten zijn een must in je interieur. Ze accentueren niet alleen de vloer, ze laten je meubelen ook beter tot hun recht komen. Bovendien hebben tapijten een praktische rol. Een echte sfeermaker in de inkomhal? Of vuil opnemen bij de achterdeur?

‘t Pigment biedt kwalitatieve tapijten in verschillende stijlen.

Een tapijt is zacht en fijn om op te lopen, maar er is meer dan dat.
Wist je bijvoorbeeld dat tapijten ook een geluiddempend effect hebben? Daarnaast helpen tapijten de ruimte ook warm te houden. Bovendien vangen hedendaagse kwaliteitstapijten neerdwarrelend stof op en laten ze het niet meer los. De stofdeeltjes zitten stevig tussen de pollen verankerd tot de volgende stofzuigbeurt. Een stofallergie hoeft dus geen belemmering te zijn om te kiezen voor tapijt.
Bij ‘t Pigment kan je terecht voor een ruim assortiment aan tapijten in diverse uitvoeringen en stijlen. Een flink staaltje design? Of verkies je eerder een klassieke blikvanger? Of toch liever een vuilopslorper?
Ons doel? Tapijten aanbieden voor ieders budget en voor elk doel. Dus kom zeker eens langs. We vinden ongetwijfeld iets voor je.

Ook de juiste deurmat vind u bij Het Pigment.

Een deurmat is essentieel bij de inrichting van je woning, ze hebben namelijk een belangrijke functie. Ze nemen vocht en vuil op zodat je deze niet mee binnen neemt. Hierdoor bescherm je je vloer, parket of tapijt. Een kwalitatieve deurmat is dus een echte must!
Bij ‘t Pigment vind je vloermatten voor binnen en voor buiten. Je kan er terecht voor deurmatten met standaard afmetingen, maar ook op maat gemaakte deurmatten vind je in ons gamma terug. 

Oudoor living: Al aan een tapijt gedacht?

Ook voor buitentapijten kan je bij ons terecht. Al onze buitentapijten zijn bestand tegen weer en wind. Je kan kiezen voor hippe en trendy motieven met veel kleuren maar ook voor stijlvol in een neutrale kleur.
Bovendien kunnen wij ook buitentapijten op maat maken.

Wist je trouwens dat een buitentapijt niet altijd duur hoeft te zijn?

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Our Latest Work

WE ARE CREATIVE AGENCY

Accum luctus dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

DESIGNER

JOHN DOE

WEBSITE

XTEMOS.COM/WOOD