Verf en toebehoren

Ontdek onze behangwerken

Behangpapier is weer hot. De vele mogelijkheden en uitvoeringen zorgen dat iedere landelijke, moderne, vintage of design woning sterker tot uiting komt.

Ontdek onze schilderwerken

Daarnaast biedt Het Pigment ook hoogwaardige schilderwerken aan om je ruimtes te voorzien van een frisse en mooie afwerking.

Zin voor wat kleur in je leven?

Zin voor wat kleur in je leven? Een nieuw laagje verf?  Bij ‘t Pigment kan je terecht voor kwalitatieve verf, eerlijk advies en de nodige hulp bij het kiezen van de juiste kleur voor je interieur. 
Verf en decoratie, kleur en inspiratie, persoonlijke service en advies … dat is waar ‘t Pigment voor staat.

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Dan is er niets leuker dan je woning, appartement, kamer, studentenkot of andere ruimte te laten aansluiten bij je eigen persoonlijkheid. Een nieuw likje verf op muren, plafond, ramen, zelfs op meubilair kan wonderen doen. 

Het is uiteraard belangrijk om de juiste primer, verf, lak of/en beschermingsproducten te kiezen. Iedere ondergrond moet immers op een andere manier behandeld worden. Wens je een verf die je kan afwassen, hou je van een glanslaagje of kies je eerder voor strak mat? Plan je om je gevel of je ramen een nieuw laagje te geven? Ook dan is het werken met de juiste verf van essentieel belang.  We staan u dan ook graag bij met de nodige expertise.


Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor alle nodige toebehoren zoals borstels, rollen, tape, afdekfolie, plamuur,... zodat je als een professioneel aan de slag kan gaan.

Trimetal: Betrouwbare kwaliteit.

Als schildersbedrijf vinden we de kwaliteit van verf uiterst belangrijk. Daarom kozen wij ervoor om de producten van trimetal te verdelen.
Hou er rekening mee dat wij niet zelf over een mengmachine beschikken waardoor we je gekozen verf niet direct kunnen meegeven; In de meeste gevallen kan je een dagje later alles ophalen.

Als verdeler van Trimetal, krijg je bij ons op alle Trimetal producten het hele jaar door 20% korting en dit voor zowel kleine als grote aankopen.

Pure & original: Duurzaam en ecologisch.

Ook voor de ecologische verven van het Nederlandse pure & original kan u bij ons terecht. Deze hoogstaande verven hebben een goede dekkracht en hebben prachtige kleurtinten door de 100% minerale pigmenten die aan de verf wordt toegevoegd.

In het gamma vinden we de classico krijtverf terug. Dit is een waterverdunbare krijtverf voor binnen, ontwikkeld op basis van de meest duurzame en milieuvriendelijke technieken van dit moment.
Classico heeft een meer dan uitstekende hechting en dekkracht.
De toevoeging van krijt zorgt voor een zeer matte en poederachtige uitstraling.

Hou je van authenticiteit? Kies dan voor fresco, een 100% minerale en zeer milieuvriendelijke kalkverf. De uitstraling wordt bepaald door de wijze van aanbrengen en de omstandigheden waaronder de verf wordt aangebracht.
Kalkverven kunnen door de eigenschappen van de ondergrond en het type object, weersbelasting en schadelijke stoffen uit de atmosfeer vervroegd verweren.
Kalkverf is bacterie- en schimmelwerend, luchtzuiverend, hygiënisch, CO2absorberend en neemt stikstofgassen op.

Wens je toch nog net dat ietsje meer en gaat je voorkeur uit naar een stoere betonlook of een exclusieve tadelakt-look? Ook hiervoor ben je bij de verven van pure and original aan het juiste adres. Graag staan we jouw bij met het nodige advies zodat je als een echte vakman aan de slag kan gaan.

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor alle primers en afwerkingsproducten van pure & original.

Hou er wel rekening mee dat we de pure & original producten niet op stock hebben staan wegens het uitgebreide kleurenpallet van maar liefst 140 prachtige tinten.
Voor deze verf handteren we een leveringstermijn van 5 werkdagen.

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen?

Our Latest Work

WE ARE CREATIVE AGENCY

Accum luctus dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation.

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

CLIENT

MINDSPARKLE SHOP

DESIGNER

JOHN DOE

WEBSITE

XTEMOS.COM/WOOD