Kerst-Eindejaar, Kussens, Tafellinnen

Kerst: Een tijd om te Pieken

Kerst- & eindejaar bij Het Pigment

Terwijl de feestdagen naderen nodigt Het Pigment iedereen uit om de magie van kerstmis en eindejaar te ontdekken met hun kerst- en eindejaars collectie. Bij het Pigment vindt u alles wat u nodig heeft om de feestdagen onvergetelijk te maken.

Kom langs in onze winkel in Putte of bezoek onze website om onze kerst- en eindejaarscollectie te verkennen. Wij staan klaar om u te helpen vinden van de perfecte accessoires.

Vier de schoonheid van het seizoen met het Pigment. Wij wensen u alvast een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Feesttafels om van te snoepen

Wanneer we de feestdagen doorbrengen met familie en vrienden mag het er vaak iets feestelijker aan toe gaan. Ben je daarvoor op zoek naar feestelijk tafellinnen voor op je feesttafel of ben je op zoek naar traditioneel tafellinnen? Wij zoeken samen met jouw graag naar het perfecte tafellinnen.

Leuk om weten is dat wij een zeer grote stock aan tafelkleden hebben en we ook bijna alles op maat kunnen maken. Veel van ons tafellinnen is bovendien ook zeer onderhoudsvriendelijk, strijkvrij en biedt bescherming tegen vlekken. Hou je liever van een zeer natuurlijke look? Dan kan je bij ons ook terecht voor 100% linnen tafellinnen.

Sfeervolle kerstkussens

Rendieren, sterretjes, kerstbomen, notenkrakers…. ook dit jaar sieren ze onze collectie.

Combineer onze sierkussens met onze tafellopers & tafelkleden in eindejaarsthema en je hebt alles in huis om je thuis onder te dompelen in kerstsfeer.

Inspirerende cadeautips

  • Gezellige kerstkussen om zacht tegen weg te dromen
  • Met een leuke kerstschort wordt je feestmenu vast een voltreffer.
  • Sfeervol keukenlinnen om ook de keuken helemaal in de eindejaarssfeer te brengen
  • Heerlijk zachte warmwaterkruiken om de koude winteravonden lekker warm door te brengen
  • En zoveel meer…