ONS VERHAAL

Welkom bij Het Pigment

Meer dan 15 jaar ervaring bij schildersbedrijven en klantvriendelijkheid als prioriteit. Meer had Kurt Crauwels in 2009 niet nodig om zijn eigen bedrijf op te richten. ‘t Pigment was geboren!

‘t Pigment biedt een unieke combinatie van kwaliteit, klantvriendelijkheid, nauwkeurigheid en verfijnde afwerkingen. Kurt is zelf actief op de werkvloer. Dat is zijn kwaliteitsgarantie. Als geen ander kent Kurt het belang van een mooie, afgewerkte woning. En vooral: de rol die elke kleur daarin vervult. Daarom kan je bij ‘t Pigment steeds rekenen op uitgebreid én gratis kleuradvies, aangeboden door levenspartner en kleurconsulente Sarah.

Sinds 2013 krijg je van Sarah ook het nodige advies omtrent je gordijnen en tapijten, zodat die naadloos aansluiten op je interieur. Bovendien kan je sinds april 2017 terecht in onze hedendaagse winkel voor al je vragen in verband met gordijnenverfbehangtapijten en tafellinnen. Aan jou de keuze of je de werken zelf uitvoert of door ons laat uitvoeren. 

Kortom: ‘t Pigment is een familiebedrijf en tegelijkertijd je one-stop-shop voor de eindafwerking of vernieuwing van je woonst. 

Passie voor Details

Ons Team

Dagelijks staan wij klaar met raad en daad.

Kurt Crauwels

Sarah Huybrechts

Het Pigment in Beeld

Dagelijks staan wij klaar met raad en daad.

Bedrijfsfilmpje

Behangwerken

Raamdecoratie

Interieur

Schilderwerken

Kwaliteitsvolle Schilderwerken en Interieurdecoratie

Het Pigment

Ontdek Het Pigment - uw toegewijde partner voor kwaliteitsvolle schilderwerken en interieurdecoratie. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden we hoogwaardig vakmanschap, gratis kleuradvies en een breed scala aan producten, waaronder tafellinnen, keukenlinnen, badlinnen, tapijten en verf.

Maak uw huis compleet met Het Pigment.