Tapijten

Tapijten in Organische Vorm

Inhakend op de nieuwste woontrend waarin organische vormen in opkomst zijn, kun je bij Het Pigment een collectie tapijten vinden in organische vormen in actuele kleuren en verschillende afmetingen. Combineer twee of drie kleden naast elkaar of op elkaar voor een verrassend effect. Als zachte ondergronden geven ze op natuurlijke wijze vorm aan de slaapkamer of zitkamer.

Vloerkleden in een Organische Vorm

Net als in de natuur geven organische vormen en natuurlijke kleuren in huis een prettig gevoel. Je hoeft alleen maar door het bos of de duinen te lopen om de weldaad van de natuur te ervaren. In het interieur werkt dat net zo. Nieuw zijn de vloerkleden in organische vormen van Desso die je als eilanden op de vloer neerlegt. Comfort verzekerd!

Cool Grey

Voor minimalisten is kleurtoepassing in het interieur vaak lastig, maar grijs combineert perfect in een witte ruimte. Het versterkt de monumentale sfeer. De markante vormen van designobjecten in het interieur komen mooi tot hun recht op vloerkleden in een organische vorm, die nonchalant in de ruimte liggen. Minder stijfjes en een stuk spannender voor de sfeerbeleving.

Opwarmer voor de vlakke vloer

Tapijten in organische vorm in de kleuren terra en burgundy hebben een tijdloos karakter, maar werken ook goed in combinatie met elkaar voor een trendy kleuraccent. In de meeste huizen zijn vlakke vloeren met een betonlook of steenoptiek gebruikelijk, maar voor een betere akoestiek, een warm kleuraccent en het verhogen van het comfort zijn deze tapijten perfect om neer te leggen zonder dat er per se iets op moet worden gezet.

Onder de ronde tafel

De ronde eettafel is zowel gezellig als functioneel, omdat je er minder ruimte mee in beslag neemt. Zet de ronde tafel op een vloerkleed in een organische vorm van Desso Tarkett voor optimale akoestiek en een comfortabele basis. Door deze nieuwe vloeiende lijnen van de organische vormen wordt de totale sfeer zachter en meer ontspannen.

Extra comfort in de slaapkamer

Well-being in de slaapkamer heeft alles te maken met het gebruik van zachte materialen. De zachte tactiliteit van wol, katoen en tapijt is de beste manier om meer warmte en comfort te creëren. De nieuwe vloerkleden in organische vorm van Desso Tarkett zijn er in actuele trendkleuren die ton-sur-ton met elkaar worden gecombineerd. Leg ze als eilandjes naast elkaar of zelfs op elkaar voor nog meer luxe. Ook heel praktisch om oefeningen te doen of je dagelijkse yoga.